Kort med blad-guld-tryk

En virkelig enkel og nem måde at lave kort. Du kan enten lave den med guld-tryk, som jeg har gjort eller lave den i din yndlingsfarve. Vælger du eksempelvis at lave den i tyggegummi-lyserød, så passer kortet perfekt til en pige-fødselsdagsinvitation eller kort til en piges fødselsdag. Så slå dig løs med dine yndlingsfarver.

MATERIALER
☆Papir eller karton efter eget valg
☆Friske blade
☆Guld maling
☆Pensel

Klip papiret eller karton i den ønskede størrelse. Pensl bladet med et tyndt lad maling. Tryk bladet mod kortet. Det er vigtigt, at du trykker godt ned på hele bladet – ellers får du ikke hele blad mønstret med.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter