Macrame planteophæng: 2 virkelig lette macrame planteophæng
Macrame planteophæng

Macrame. Den fine knytteteknik som faktisk blev opfundet mange mange år tilbage af fortidens sømænd til de store sejlskibe. I dag er macrame blevet en populær hobby for mange, men mange giver også op, fordi de synes, at macrame er for svært. Læs med og få vejledningen til 2 virkelig lette macrame planteophæng.

Hvor køber du macrame snor?

Det er lidt forskelligt, hvor jeg køber mit macrame snor. Jeg køber mit macrame snor online, og her foretrækker jeg at handle hos Selfmade, fordi de har et stort udvalg af macrame snore – både i forhold til tykkelse og farver.

Macrame planteophæng kan bruges til den mange ting

Du kan hænge dit planteophæng mange forskellige steder:

  • På altanen for at skabe ekstra hygge i de halvmørke tider
  • På badeværelset – lidt grønt bidrager til en spa-følelse
  • Ved siden af sengen i soveværelset for at skabe et lidt anderledes look
  • I et hjørne i stuen for at tilføje lidt grønt andre end de traditionelle steder i stuen

…Du kan også lave et macrame planteophæng til et værtindegave.

Se også: En masse ideer til hvad du kan lave med selvhærdende ler

Macrame planteophæng

Videoguide til 2 virkelig lette macrame planteophæng

1.Video guide til den ULTRA lette planteophæng

Til denne planteophæng har jeg brugt en almindelig størrelse macrame snor på 3mm. Jeg købte macrame snoren hos Selfmade.

2.Video guide til den lette macrame planteophæng

Til denne planteophæng har jeg brug en hvid jutesnor, fordi jeg ikke havde mere macrame snor på lager. Skulle jeg lave den igen, ville jeg lave den med samme macrame snor fra Selfmade.

Macrame planteophæng

Macrame knuder

I bund og grund består macrame af knuder – en masse forskellige knuder som knyttes i forskellige mønstre. Hvis du vil gøre det let for sig selv, så hold dig til en række lette knuder – og så brug dem igen og igen. Nedenfor finder du en række af de simple macrame knuder.

Billedet er fra Pinterest.
Macrame-planteophaeng-1
Billedet er fra Pinterest.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter