Hjemmelavede gaver: 7 kreative ideer til hjemmelavede gaver
DIY stearinlys

Der findes ikke noget mere hyggeligt end hjemmelavede gaver, derfor får du i dette blogindlæg en masse kreative ideer til at lave dine egne hjemmelavede gaver. Gaver som er lavet med kærlighed, og gaver hvor der er afsat tid i vores allesammens travle hverdag til at lave noget til en anden, som man har kær.

Jeg har i dette blogindlæg samlet 10 kreative ideer til hjemmelavede gaver – hjemmelavede gaver som både er pæne og nemme. HJemmelavede gaver skal nemlig være pæne, det skal være noget, som man også selv vil have stående – det er mit princip, når jeg laver hjemmelavede gaver.

Hjemmelavet gave nr. 1: Dip dye stearinlys

Dip dye stearinlys er blevet utrolig populære og kan købes i de fleste decor butikker landet rundt. Men hvorfor ikke lave dem selv som en hjemmelavet kreativ gave?
Find vejledningen her.

Hjemmelavet gave nr. 2: Bogstavsmykke med fimoler

kreative ideer hjemmelavede gaver 1
En fin og virkelig personlig gave som oveni købet er utrolig nemt at lave. Find vejledningen på de fine vedhæng lige her.

Hjemmelavet gave nr. 3: Papirsblomster

kreative ideer hjemmelavede gaver 2

Endnu en ting der virkelig trender, og som du sagtens selv kan lave. Papirsblomster er ikke bare smukke, de er også bæredygtige, da de jo holder evigt 😉

Find vejledningen på at lave dine egne papirsblomster og forkæl en veninde/mor/kollega med en kreativ hjemmelavet gave.

Hjemmelavet gave nr. 4: Hjemmelavet karamel af kondenseret mælk

kreative ideer hjemmelavede gaver 3
Så bliver det ikke lettere at lave en hjemmelavet gave. Du skal stortset ikke røre en finger. Dåsen skal koges i 4 timer og voila, næsten som et trylle trick, så er karamellen klar. Få den færdige opskrift her.

Hjemmelavet gave nr. 5: Nemme duftposer

lavendel duftposer lav selv 1

Duftposer er virkelig en luksusgave, som du kan forkæle en af dine nærmeste med. Duftposer er tilmed virkelig nemme at lave. I dette blogindlæg viser jeg dig 2 måder at lave duftposer på – en der kræver en symaskinen og en anden hvor du slipper for at sy.

Du kan købe både lavendel blomst til poserne og hørstof hos Selfmade (tidligere Stof & Stil).

Hjemmelavet gave nr. 6: Bobble stearinlys

DIY stearinlys

De fineste lys – og de kan endda laves utrolig billigt, hvis du anvender en masse stearin rester, som jeg har gjort og viser i dette blogindlæg.

Videoguide: Sådan laver jeg mine bobblelys

Hjemmelavet gave nr. 7: Macrame ophæng

kreative ideer hjemmelavede gaver 4
Alle kan bruge et macrame ophæng – enten med et lys i eller med en plante. Ophænget kan laves med mange forskellige typer af glas og potteplanter. Jeg har både lavet nogle med syltetøjsglas, som billedet ovenfor viser, og med en større potteplante.

Find vejledningen til macrame ophænget lige her.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter