Crepepapir blomster: 2 nemme crepepapir blomster med DIY guide
crepepapir blomster

Reklame, da materialerne er fra et samarbejde med Cchobby.

Crepepapir har fået en ny renæssance. Crepepapir har nærmest taget Danmark og verden med storm. Vi har nemlig opdaget mulighederne med crepepapir – at man kan lave så uendelig mange forskellige, fine og fantastiske crepepapir blomster.

Se også: Nemme palmeblade af papir

Crepepapir blomster: Er det nemt eller svært?

Da jeg først kastede mig over crepepapir tænkte jeg, hvor svært kan det være? Jeg opdagede, at det ikke var sådan ligetil – eller at det ikke så så nemt ud, som de små, hurtige videoer jeg så forskellige steder på de sociale medier.

Derfor besluttede jeg mig for, at de crepepapir blomster som jeg ville dele på bloggen skulle være NEMME at lave. Derfor kan du, uanset om du er øvet eller nybegynder, roligt give dig i kast med disse crepepapirs blomster.

crepepapir blomster

Crepepapir blomster: De essentielle materialer for at komme i gang med crepepapir blomster

Crepepapir

Crepepapir er selvfølgelig et must 😉 Der findes mange forskellige typer af crepepapir derude. Den type crepepapir som du skal bruge til at lave flotte blomster med, det er ikke den type, som vi kender fra gamle dage – den type som man bruger til pynt. Den type du skal bruger til crepepapir blomster er en meget tyk version. Den type kan købes i flere forskellige hobbybutikker – både fysisk og online.

Lim

Lim skal du bruge. Jeg bruger to typer lim. Jeg bruger almindelig hobbylim til at lime f.eks. glimmer på blomsterbladene. Dertil bruger jeg en limpistol til at lime blomsten sammen f.eks. til at lime bladene på.

Ståltråd

Du skal bruge tyk ståltråd, 2 mm tykke, til at lave blomster stænglen. Du kan også flere steder købe en stængel, som allerede er belagt med grøn papir, så slipper du selv for at gøre det. Sådanne kan du købe hos blandt andet Cchobby. Det er altså virkelig smart. Og det sparer dig for meget tid. Så overvej det – særligt hvis du er nybegynder.

Jeg har til disse blomster brugt guld ståltråd, som kun er 0,5 mm tyk, derfor har jeg til disse blomster snoret 3 lige lange stykker ståltråd sammen, således at den bliver 3 * så stærk.

crepepapir blomster

2 nemme crepepapir blomster

Stor blomst med guld midte

MATERIALER
☆Crepepapir i forskellige farver (jeg brugte denne type crepepapir)
☆Guld glimmer (jeg brugte dette glimmer)
☆Clear multi glue gel (jeg brugte denne lim)
☆Kunstige bær i guld (jeg brugte disse fine bær)
☆Limpistol
☆Guld ståltråd (du kan købe det flere steder)

Sådan gør du

Jeg lavede en step-by-step guide på Instagram. Bladr igennem de nedenstående billeder for at se, hvordan jeg gjorde.

Jeg har til begge blomster brugt guld ståltråd, som kun er 0,5 mm tyk. Derfor har jeg snoret 3 lige lange stykker ståltråd sammen.

crepepapir blomster
crepepapir blomster

Lille blomst som servietring

Jeg brugte denne blomst som en servietring. Du kan også bruge dem i en buket i en vase sammen med de store blomster. Hvis du vil lave servietringen, så skal du blot snore den omkring en serviet. Jeg bruger stofservietter på mine billeder.

MATERIALER
☆Crepepapir i forskellige farver (jeg brugte denne type crepepapir)
☆Guld glimmer (jeg brugte dette glimmer)
☆Clear multi glue gel (jeg brugte denne lim)
☆Limpistol

Sådan gør du

Jeg lavede en step-by-step guide på Instagram. Bladr igennem de nedenstående billeder for at se, hvordan jeg gjorde.

crepepapir blomster
crepepapir blomster

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter