De fineste guirlander

Mellem af de kreative DIY projekter, som jeg laver, så sælger jeg også ved siden af de fineste guirlander på Etsy. Det er alle håndlavede guirlander, med tid til detaljen og lavet med kærlighed. Det giver mig nemlig en stor glæde og fornøjelse at vikle de små regnbuer og sy de fine skyer.

Guirlanderne er primært tænk til børneværelset. Og glæden ved at glæde andre med farverigt interiør til børneværelset betyder meget for mig.

Lige nu sælger jeg:

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter