DIY knagerække
DIY knagerække

Kender du det? Du mangler en praktisk knagerække, den skal være virkelig pæn – og du gider ikke give særlig meget for den. Hey! Do It Youself. DIY. Lav selv din egen knagerække – her med fine læderstropper.

En knagerække kan virkelig bruges til mange ting – og derfor kan jeg altid bruge en ny knagerække. Og så elsker jeg DIY – intet bedre end at kunne kigge stolt på noget og tænker, det der, det har jeg bare selv lavet.

En nem DIY knagerække

Det bedste ved dette denne knagerække er, at den er super nem og lave. Så er du ny i DIY gamet, så kan du være helt rolig. Du kan sagtens give dig i kast med denne uden frygt for resultatet.

Læderet til DIY knagerækken

Hvad med det der læder? Jeg var selv ny i læder-gamet så og sige. Så da jeg skulle igang med denne knagerække, så gjorde jeg lidt research. Første tanke var selvfølgelig Panduro hobby. Det er den nemme, men også lidt dyre løsning at købe en læderrem fra Panduro Hobby. Jeg havde planer om at lave en del ting med læder, så jeg synes det var liiidt dyrt. Derfor var jeg heldig og finde Læderiget i Risskov. Her kan du både købe læderremme i flere forskellige størrelser, som er MEGET billigere. Skal du bruge meget læder, så kan du med fordel købe deres læderrester. Virkelig fedt, hvis du spørger mig. Her vil jeg dog påpege, at jeg tog ud til butikken og kunne vælge mine rester, men jeg har ikke prøvet og købe dem online.

MATERIALER TIL DIY KNAGERÆKKEN:
☆ Læderremme (køb dem billigt hos Læderiget)
☆ Hulmaskine / hultang  (jeg købte min hos Harald Nyborg, men du kan også købe en hultang hos Panduro Hobby)
☆ Skruer
☆ En træ “pind” i den længde, som passer dig. Tykkelsen er ca. 2,5-3 cm. (Den kan købes i de fleste byggemarkeder)
☆ S-kroge til at hænge på knagerækken (jeg købte mine i IKEA, men du kan finde nogle ved at søge på s-kroge på Google)

Hvordan laver du DIY knagerække

Se med i denne video hvordan du laver knagerækken:

Mangler du andre DIY projekter med læder?

Tag et kig på min læderholder til høretelefoner.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter