DIY med selvhærdende ler: Fint skilt
DIY selvhærdende ler

DIY med selvhærdende ler: Sådan gør du

MATERIALER
☆ Selvhærdende ler i hvid
☆ Bogstavtryk
☆ Skabelon fra wehobby
☆ Kagerulle
☆ Skarp kniv
☆ Hobbylim
☆ Bagepapir
☆ Skærebræt

Selvhærdende ler er ligesom at have dit eget keramik studie derhjemme. Du kan lave en masse fint keramik, som du kan bruge i hjemmet. Selvhærdende ler fungerer sådan, at du bare skal lade det være, og så tører det i løbet af 24-48 timer – afhængig af tykkelsen på dit keramik.

Dette skilt kan bruges til et utal af ting: Et skilt til børneværelset, til badeværelset eller soveværelset eller som her: Et skilt til kæredyrets indgang. Det er kun din fantasi, som sætter grænser.

FIND SKABELONEN TIL SKILTET HER

SÅDAN GØR DU

Start med at varm dit ler op: Det er ligesom at ælte en bolledej igennem. Brug en kagerulle til at rulle dit ler ud. Hvis du ikke er vandt til at arbejde med selvhærdende ler, så anbefaler jeg, at du ruller det ud på et stykke bagepapir, så skal du ikke flytte rundt med leret (hvorved du risikerer at ændre på formen). Rul leret ud til det er cirka 0,5 cm tykt. Brug skabelonen til at skære et hus og et hjerte ud. Fjern det resterende ler. Brug bogstavtrykkene til at skrive på dit skilt. Nu er dit skilt klar til at tørre. Selvhærdende ler har det med at krølle sig lidt sammen. Derfor kan du med fordel bruge et skærebræt til at holde det under tryk. Du behøver kun at lægge skiltet under pres. Dæk skiltet med bagepapir og læg et skærebræt ovenpå. Skærebrættet skal ikke være alt for tungt.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter