Fimoler knude: Vedhæng til halskæde
fimoler smykke

Fimoler knude: Sådan gør du

MATERIALER:
☆ Fimoler i den ønskede farve
☆ O-ring
☆ Kniv
☆ Bagepapir

Start med at rulle 2 lange pølser i fimoler. De skal være ca. 4 millimeter brede og 7 cm lang

Tryk nu de to pølser mod hinanden med et let tryk. Start i den ene ende med af rulle den samlede pølse som hvis du skulle lave et sneglehus. Træk herefter den samlede pølse ud til siden og rundt om den lille kugle, som nu er formet.

Slut af med at trykke enden ind mod knuden.

Det kan være ret svært at beskrive, hvordan man laver knuden. Har du før lavet Meyers kanelsnurre, så kan du også bruge denne “opskrift” på at lave en knude. Uanset hvad så synes jeg ikke, at det er en præcise form, som er pæn. Jeg lavede to forskellige knuder, og jeg synes, at begge blev meget fine.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter