Gratis mandala tegning
Vil du prøve mandala tegningernes rolige virkning af? I dette blogindlæg giver vi dig et gratis mandala tegninger, så du kan komme i gang med at tegne mandala tegninger.

Mandala tegninger er blevet meget populært. Især fordi at mange finder det utrolig afslappende og sidde og fordybe sig i farvelægningen af en tegning. Og mandala tegninger er virkelig flotte – særligt når de er færdige og farvefyldte.

Jeg vil klart anbefale, at du bruger fine-line tudser. Det er nogle yderst tynde tudser. Med Mandala tegninger så er oftest nogle meget meget små ting, som skal farvelægges, og derfor kan det blive noget rod med almindelige tusser. Jeg er selv lidt nærrig, og derfor købte jeg ikke fine-line tusser i første omgang. Det kom jeg til at fortryde, og jeg skyndte mig ned i Panduro Hobby dagen efter 😀

I dette blogindlæg får du en gratis opskrift på en mandala tegning.

MATERIALER:
☆ Fine-line tudser (du kan købe tusser i Bog & Ide eller Panduro Hobby)
☆ Skabelon

Download din mandala tegning her.

Flere gratis mandala tegninger

Der findes også en masse gratis hjemmesider, hvorfra du kvit og frit kan downloade en masse mandala tegninger. Jeg har selv før downloadet mandala tegninger fra denne hjemmeside.

Du kan også søge på Google efter andre hjemmesider. Du kan med fordel søge på engelsk “free mandala drawings”, så får du en del flere hjemmesider og tegninger at vælge imellem.

Find mere tegne inspiration på Hobbyskuffens Instagramprofil

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter