Gratis mandala tegning

Mandala tegninger er blevet meget populært. Især fordi at mange finder det utrolig afslappende og sidde og fordybe sig i farvelægningen af en tegning. Og mandala tegninger er virkelig flotte – særligt når de er færdige og farvefyldte.

Jeg vil klart anbefale, at du bruger fine-line tudser. Det er nogle yderst tynde tudser. Med Mandala tegninger så er oftest nogle meget meget små ting, som skal farvelægges, og derfor kan det blive noget rod med almindelige tusser. Jeg er selv lidt nærrig, og derfor købte jeg ikke fine-line tusser i første omgang. Det kom jeg til at fortryde, og jeg skyndte mig ned i Panduro Hobby dagen efter 😀

I dette blogindlæg får du en gratis opskrift på en mandala tegning.

MATERIALER:
☆ Fine-line tudser (du kan købe tusser i Bog & Ide eller Panduro Hobby)
☆ Skabelon

Download din mandala tegning her.

Flere gratis mandala tegninger

Der findes også en masse gratis hjemmesider, hvorfra du kvit og frit kan downloade en masse mandala tegninger. Jeg har selv før downloadet mandala tegninger fra denne hjemmeside.

Du kan også søge på Google efter andre hjemmesider. Du kan med fordel søge på engelsk “free mandala drawings”, så får du en del flere hjemmesider og tegninger at vælge imellem.

Find mere tegne inspiration på Hobbyskuffens Instagramprofil

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter