Perleplade mønster: Fine huse
perleplade mønster
MATERIALER ☆ Hama perler i ønskede farver ☆ Firkantede perleplader

Rørperler, perleplade perler eller Hama perler. Kært barn har mange navne. Og du kender måske en eller flere af navnene. Jeg er helt vild med at lave perleplader – og her er en fin opskrift til jer.

Jeg finder altid en stor ro ved at lave perleplader. Jeg elsker faktisk at lave perleplader. Af samme grund bruger jeg også stor tid på at finde nye opskrifter til perleplade mønstrer. Der findes utrolig mange perlemønstrer til børn, men der findes ikke ligeså mange “til voksne”.

Her er en opskrift på nogle fine huse, som passer fint ind i indretningen. Husene står op, og derfor skal du udover husene lave nogle støtter, som du limer fast bagpå husene. Helt præcist er det trekanter ala 4*4 perler, 5*5 perler og 6*6 perler.

perleplade perler mønstrer 3
Hus 3
Hus 2
perleplade perler mønstrer
Hus 1


perleplade mønster 2

Mange flere perleplade mønstre

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter