Juleborddækning
juleborddækning

Julen er for mig lig med hygge, lig med tid og en masse stunder med familien. Julen er for mig også lige med, at man gør lidt ekstra ud af pynt, borddækning og generelt lige gør en tand mere for at skabe en særlig atmosfære i hjemmet.

Derfor er julen også en tid, hvor jeg gør noget ekstra ud af borddækning.

Se også: Genanvendeligt gavepapir – 2 nemme typer af genanvendeligt gavepapir

Det naturlige julebord

Det der med at skabe en særligt julebord, det behøver ikke koste en formue. Man kan sagtens bruge af de ting, som man har stående samt bruge en masse fine ting fra skoven og naturen. Det er netop hvad jeg har gjort her.

juleborddækning

Juleborddækning med juletræ

Centerpiece på dette julebord er et lille juletræ. Juletræet er omkrandset af mos, som skabet et mini-landskab mit på julebordet.

Juletræet står i en krukke fra Landhave højbede. Jeg ved ikke, om du kender Landhave? De sælger højbede og er kendetegnet ved nogle virkelig stilrene og gennemførte designs, som jeg er vild med. Generelt synes jeg faktisk, at det kan være svært at finde potter og plantekasser i et stilrent look, men det har Landhave.

En masse glas

Vil du skabe samme stemning, så find en masse fine glas og vaser frem – gerne sådan nogle gammeldags vaser og smalle glas. Jeg brugte en blanding af vaser og smalle champagneglas til mine juleborddækning.

Gran, gran og mere gran

Juleborddækningen er også kendetegner ved en masse gran. Brug gerne forskellige typer af gran, da det skaber et fedt look. Saml nogle små budter og sæt i glassene/vaserne. Læg også en lille stykke gran ved hver serviet. Du kunne også lave nogle mini-kranse af gran og vedlægge hver tallerken. Du laver kransene ved blot at samle et stykke gran i en cirkel og bind det med ståltråd ved samlingen.

MATERIALER
⭐︎Krukke fra Landhave med et lille juletræ
⭐︎Glasvaser, champagne glas eller andre smalle, høje glas
⭐︎Gran – gerne et mis af forskellige typer gran. Du kan også bruge fyr
⭐︎Bloklys – gerne i en masse forskellige størrelser

juleborddækning
juleborddækning


Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter