Kreativ med æggebakker: 5 kreative ideer du kan lave med æggebakker

Æggebakker. En ting som vi ligesom med mælkekartoner, syltetøjsglas og toiletruller smider ud på ugentlig basis. Men sammen med de nævnte ting, så er der masser af kreative muligheder med æggebakker. I dette indlæg præsenterer jeg 5 ideer til, hvordan du kan være kreativ med æggebakker.

Er du en smule skeptisk? Sådan havde jeg det også, da jeg begyndte at snuse til kreative ideer til, hvad man kan lave med æggebakker. Men jeg blev overrasket. Vaser, blomster, dekorationer er bare nogle af de kreative ting, som man kan lave med æggebakker.

kreativ med æggebakker 3

Kreativ med æggebakker ide 1: Potteplante med husløg

Da jeg først så denne ide på Pinterest tænkte jeg, ej det kan ikke passe, den kan ikke være lavet af æggebakker. Men det var tilfældet. Derfor kastede jeg mig hurtigt over ideen.

MATERIALER
☆Æggebakker
☆Maling (jeg bruge almindelig akrylmaling fra f.eks. akrylmaling fra Rito)
☆En limpistol (som denne limpistol fra Rito)
☆En lille krukke
☆Sten

Videoguide: Sådan laver du dine husløg af æggebakker

Kreativ med æggebakker ide 2: Blomster af æggebakker

Jeg har noget skeptisk, da jeg først faldt over denne ide. Blomster? Fine, delikate blomster af æggebakker? Kan det passe? Men det kan passe. Du skal bare kende de gode tricks til at forvandle de grove æggebakker til fine blomster. Og den gode nyhed er, at du får alle tricks’ne her.

MATERIALER TIL BLOMSTERNE
☆Æggebakker
☆Maling (jeg bruge almindelig akrylmaling fra f.eks. akrylmaling fra Rito)
☆En limpistol
☆Elefanttråd (jeg købte mit elefanttråd på Rito)

Se også: Mal på glas – 6 ideer til hvad du kan lave

Margueritter af æggebakker

Billedet nedenfor viser step-by-step, hvordan du laver dine egne margueritter af æggebakker.

kreativ med æggebakker 1

Flere blomster af æggebakker

En lidt mere simpel blomst finder du nedenfor. For at lave knoppen skal du bruge en lille kugle, som sættes på elefanttråden og herefter foldes et stykke silkepapir eller crepepapir omkring.

Billedet er fundet på pinterest.

kreativ-med-aeggebakker

Kreativ med æggebakker ide 3: En vase af æggebakker

Ja selv vaser kan laves af æggebakker. Du skal blot lime æggebakken på en glas cylinder eller glasvase med en limpistol. Du kan vælge at male vasen, men jeg er faktisk ret vild med udtrykket, som æggebakke farven har.

kreativ med æggebakker

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter