Lav selv invitationer – nemme og billige invitationer
Lav selv invitationer 1

Der er ikke noget mere hyggeligt end selv at lave dine invitationer – om det er til fødselsdag, konfirmation eller bryllup. Men det kan godt ende med at blive dyrt, hvis materialelisten er uendelig. Derudover kan det være et stort stykke arbejde, som man kan gå kold i.

Derfor har jeg samlet en række hjemmelavede invitationer, som både er nemme og billige at lave – her kan alle uanset skills og budget være med.

Hvilken type papir skal man bruge til sine invitationer?

Man kan egentlig bruge mange forskellige typer af papir, når du laver kort. Selve kortet skal laves med en tyk type papir eller karton – det giver en lækker følelse til kortet. Skal du dekorere kortet med en anden type papir, så kan du vælge en tynd type papir – eller en tyk type, det er egentlig op til dig selv.

Min favorit type papir til at lave kort, det er akvarelpapir. Det bruges egentlig til at male på, men jeg er helt vild med looket, så det er mit go-to papir.

Fransk karton er en anden lækkert type papir – den er dog også lidt spicy ift. prisen 😉

Er du i tvivl om valg af papir til dine invitationer, så ville jeg anbefale at gå en tur ned i din lokale hobbybutik f.eks. Panduro Hobby. Her kan du se og mærke de forskellige typer af papir.

Se også: Perleplader for voksne

Lav selv invitationer 1

Lav selv invitationer: Kort med blomster konfetti

MATERIALER
☆Akvarelpapir
☆Tørrede blomster f.eks. blomster konfetti fra Søstrene Grene
☆Hobbylim (du kan bruge hobbylim fra din lokale hobbybutik eller supermarked. Jeg brugte denne hobbylim)

Start med at skære dine kort i den rette størrelse. Jeg brugte en papirskærer fra Cchobby. Kan du gøre det uden en? Ja, ingen problem. Men jeg synes, at det gør arbejdet meget lettere, og dertil bliver det et langt pænere snit.

Klat nogle store limklatter der hvor du vil placere blomsterne. Placer blomsterne ovenpå limen og pres let på blomsterbladet.

Lav selv invitationer 1

Flere ideer til invitationer du selv kan lave

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter