Nemme duftposer du selv kan lave: Duftposer med lavendel eller anden duft
lavendel duftposer lav selv 1

Duften af lavendel, rosmarin eller eucalyptus der møder dig, som du træder ind i rummet… Findes der noget bedre?

Jeg kan ikke komme på noget bedre☺️ Men jeg er også helt vild med dufte. Duftlys, duftepinde og nu duftposer. Det er overalt i min lejlighed.

Se også: Guide: Lav de populære marmorlys på under 1 minut

Disse duftposer er også perfekt til en værtindegave eller vedlagt en gavepose.

Hvilke dufte kan du bruge i din hjemmelavede duftpose?

Uhh where to begin. Der er SÅ mange skønne dufte, som du kan bruge:

  • Kamille blomster (køb dem her)
  • Kanel stave
  • Rosenblade (du kan købe rosenblade her)
  • Tørrede lemon eller citrus skaller
lavendel duftposer lav selv 1

Kan man bruge essentielle olier i sin hjemmelavede duftpose?

En anden måde at tilføre dufte til din dufte pose er kombinationen af ris (ukogt) og essentielle olier. Der findes en utal af essentielle olie blandinger. Nogle af mine favorit dufte er: Grape, appelsin og eucalyptus. Og så selvfølgelig lavendel. Jeg elsker lavendel – både på min altan og inde i mit hjem i form af duftposer og duftlys.

For hver duftpose skal du bruge en håndfuld ris og 1-3 dråber olie.

Se også: Det vildeste IKEA hack med IKEA KALLAX reolen

lavendel duftposer lav selv 1

Lav selv duftposer: Sådan laver du en nem duftpose

MATERIALER
☆Hørstof (jeg brugte dette hørstof. Husk du kan nøjes med blot at købe 25 cm, så er prisen er også noget lavere 😉 )
☆En symaskine eller nål og tråd
☆Nogle dråber af en æterisk olie (jeg køber mine æteriske olier hos Helsam) eller f.eks. tørret lavendel

Video guide: Sådan laver du din duftpose

Findes der andre måder at lave dufteposer på?

Er du typen, der hader at sy. Som i virkelig hader at sy. Og derfor ikke er til min ide med at sy nogle enkelte duftposer, jamen så har jeg da også en anden ide til dig. En endnu lettere måde at lave duftepose på. Lyder det ikke godt?

Det du skal gøre er at klippe en stor cirkel. Hæld din duft i midten. Her kan du enten bruge lavendel, som jeg viser ovenfor. Men der findes mange andre dufte, som du kan tilføje. Du kan læse mere om disse ovenfor. Nu skal du samle cirklen og binde den med jutesnor. Voila – din duftepose er klar!

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter