La selv stearinlys – med marmor look

Det her må være det hurtigste krea projekt på hele bloggen. Det er SÅ nemt og SÅ hurtigt selv at lave disse stearinlys. Tro mig. Du bliver overrasket.

Derfor må det her være den absolut nemmeste værtinde gave. Her kan alle være med. Så er du på udkig efter en last minut værtindegave? Og vil du gerne give en personlig gave? Så giv dig i kast med et stearinlys.

Jeg elsker selv at lave stearinlys – det er sådan en værtindegave, som bare er lidt mere eksklusiv. Og det bedste ved disse stearinlys, udover at du selv kan lave dem er, at alle kan være med.

Se også: Dip diy stearinlys

Lav selv stearinlys: Hvilke lys skal du bruge?

Det gode ved disse stearinlys er, at du kan bruge alle typer af lys. Det skal ikke være 100% parafin eller andet. Lyset skal blot være hvid for at lave dette marmor look.

Pas på dine hjemmelavede stearinlys: De smitter af

Vil du i gang med selv at lave disse stearinlys? Så vær lige opmærksom på, at de smitter lidt af.

Jeg lærte hurtigt, at disse marmor stearinlys smitter af, derfor må du ikke røre ved lyset, når det er færdigt. Hvis du rører med dine fingre på lyset, så vil der komme lyse pletter på stearinlyset. Du skal straks sætte det i lysestagen eller andet. Vil du give disse DIY stearinlys i gave, så pak dem ind i en cellofan pose, så sker der ikke noget. Jeg købte mine cellofan poser i Søstrene Grene, men denne type af poser kan købes flere steder.

Lav selv stearinlys med marmor look: Sådan gør du

☆Hvide stearinlys (du kan købe dem billigt i IKEA)
☆Et lys (som skal bruges til at lave marmor looket)

Stil dit lys på bordet. Og herfra er det egentlig ret simpelt, du skal føre stearinlyset henover flammen og herved kommer marmor looket. Før stearinlyset henover flammen og tag det væk, vend lyset lidt og før det tilbage henover flammen. Sådan fortsætter du til at hele stearinlyset er dækket.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter