Påske perleplader
Påske perleplader

Påsken er en hyggelig tid hvor familien samles, og hvor der er tid til ægte hygge – og selvfølgelig tid til at lave påske perleplader. Og i dette indlæg får du masser af ideer til påske perleplader.

Scroll helt ned i bunden af dette blogindlæg for at se alle de mange ideer til påske perleplader.

Det er lave påskeperleplader er både noget, som er for børn og voksne. Og i dette blogindlæg får du inspiration til både små og store. Fine motiver som de små kan kaste sig over, og som giver tid til ro og koncentration. Fint pynt og flotte mønstre som voksne kan hygge med sammen med de små.

Påske perleplader til pynt

Lad de fine mønstre, som de små har kreeret, blive en del af borddækningen til påskefrokosten. Det er hyggeligt, og dine børn vil helt sikkert være utrolig stolte over, at deres pynt er en del af det fine bord. Glæd dig også til nogle anderledes perleplader, for voksne, som du kan bruge til borddækningen til påskebordet.

Påske perleplader der skal bygges

Nogle af de mønstre, til voksne, som du finder nedenfor, de skal bygges sammen. Hvad?! Kan man bygge med perleplader? Ja, det kan man. Man bygger dem op ved at lave sider, som skal klipses sammen – på samme måde som når du sætter et puslespil sammen.

Når man skal bygge sine påske perleplader, så er det vigtigt at tænke over, hvordan du stryger dine perleplader. Hvis dine perleplader bliver for fladmast, så er de sværere at sætte sammen. Generelt er jeg mest fan af den ikke-flade strygning, da jeg synes, at den er pænere. Derfor, når du skal stryge, så sørg for at du ikke trykker strygejernet mod perlepladen. Så stryg hellere længere tid for at få perlerne til at sidde sammen.

Se også: En masse ideer til perleplade mønstre

Påske perleplader: Sådan former du dine perleplader

Når du kommer ned til påske perleplade mønstrene, vil du se, at de er blevet formet/bukket en smule. Jeg var selv lidt overrasket over, at det er muligt at forme/bukke sine perleplader. Det er virkelig smart!

Hele tricket ligger i at forme dem lige efter, at de er blevet strøget. Det skal gøres samtidig med, at man holder dem under en iskold vandhane. Det går lynhurtigt, så du skal have dine form klar. Det kan godt være lidt varmt at forme dine perleplader, da de jo netop er blevet strøget.

Påske perleplader: Vintergækker af perler

Mønstrene til disse fine vintergækker finder du nedenfor.

MATERIALER
☆Rørperler/ hamaperler i hvid (jeg brugte disse hvide perler fra Rito. Jeg køber altid mine perler her, da de har et stort udvalg og gode priser)
☆Rørperler/ hamaperler i grøn (jeg brugte denne grønne farve)
☆Metalstænger (find dem her)
☆En firkantet perleplade

Påske perleplader
Påske perleplader

Perlemønstre for vintergækkerne

perleplader påske

Påske perleplader: Nemme påskeharer

MATERIALER
☆Rørperler/ hamaperler i brun, sort og beige (jeg brugte følgende farver: Brune perler, sorte perler og lysebrune perler)
☆Firkantet perleplade (ligesom denne perleplade)

Påske perleplader
Påske perleplader
Påske perleplader

Perlemønstre til påskeharerne

påske perleplader

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter