Perleplader mønster: En masse mønstrer og ideer til perleplader
perleplader mønster 2

Jeg elsker at lave perleplader. Det er så afstressende at lave. Det bedste for mig er faktisk at bruge en hel søndag på at lave perleplader. Men savner du nogle mønstre, som du og/eller børnene kan gå i gang med, så er du kommet til det rette sted.

perleplader mønster 2

Hvor køber du dine perleplade perler?

Jeg køber mine perler forskellige steder, fordi det afhænger lidt af, om jeg alligevel er i Søstrene Grene, så køber jeg dem der, eller har en stor ordre ved en online butik. De fleste perler køber jeg hos Rito fordi de har et stort udvalg. De har mange forskellige farver perler, som jeg elsker!

Følgende perlefarver er mine favoritter:

Hvordan stryger jeg mine hama perleplader?

Start med at varm strygejernet op, og husk at fjerne vandet (hvis dit strygejernet også kan dampe). Stryg din perleplade med bagepapir imellem. Stryg uden trykke for hårdt, da det ellers får et meget mast udtryk. Vend perlepladen og stryg på den anden sige. Læg din perleplade med bagepapir ovenpå under tryk ved at brugen eksempelvis et træ skærebræt

Ønsker du en mere udførlig guide, så har jeg lavet et dedikeret blogindlæg om at stryge perleplader.

Perleplade mønstre: Brug dem som ophæng

Mange forbinder nok perleplader med en børne aktivitet, og det er det skam også, men det er sandelig også en voksen aktivitet 🙂 Og det kan ende i nogle virkelig fine interiør ting. Jeg synes, at mange perleplader pynter rigtig fint som ophæng. Det kunne være:

Se også: Krympeplast ideer: En masse ting du kan lave med krympeplast

Perleplader mønster: Nye lege til børnene

De strøgne perleplader fungerer også rigtig godt som en ny form for legetøj til børnene. Prøv perleplade isene, som du finder nedenfor, og lav en isbod til ungerne. Det kunne også være en anden bod, som solgte mad eller eventyrlige dyr.

Perleplade mønster: En masse gratis mønstre til dig

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter