Opskriften på den perfekte pom pom og en kaninkrans med pom pom’er
pom pom diy

Pom pom’er er, næsten uanset brug, virkelig cute. Men det med at lave en perfekt diy pom pom, det er der mange, som ikke lykkedes med. Jeg har selv testet en del pom pom metoder før jeg fandt de gode tricks til den perfekte pom pom. Og nu får du alle de gode tricks i dette blogindlæg plus opskriften på den sødeste pom pom kanin-krans.

Tip 1: Brug det rette garn

Hvis du gerne vil opnå en perfekt, fluffy pom pom, så er der nogle smutveje til at opnå dette. Der er eksempelvis noget garn, som automatisk skaber et mere fluffy look på din diy pom pom. Derfor har garnet en del at sige i forhold til det endelige resultat.

Svaret er akryl garn. Akryl garn giver bare et mere fyldigt look. Og særligt hvis du vælger en tyk akryl garn type, så vil du også få en mere fyldig og fluffy pom pom.

Hvorfor bruger du så bomuldsgarn til din kaninkrans?

Nu tænker du måske, hvorfor filan vælger du så at bruge bomuldsgarn til din kaninkran nedenfor? Jo, det skyldes looket. Til min krans var jeg ikke på jagt efter en buttet, fluffy pom pom krans – nej faktisk det modsatte. Men du kan jo sagtens lave buttede, fluffy pom pom’er til din kaninkrans, hvis du synes, at det er pænere.

pom pom diy

Tip 2: Trim din pom pom

Klip, klip, klip. Din perfekte pom pom skal trimmes. Det er faktisk en essentiel faktor i forhold til at opnå en perfekt pom pom. Og der skal trimmes mere end du lige tror, det vil jeg garantere. Det er nemlig ret meget, som skal klippes af før at du får din fine perfekt rundt pom pom.

Se også: Lær at lave en pom pom halmkrans

Tip 3: Frem med en børste

Jeg læste om det her tip et sted på nettet. Og det er faktisk et godt tip. Det får nemlig overfladen til at se mere jævn. Jeg brugte faktisk den børste, som jeg også børster mine kaniner med 😀 Så hvis du har et kæledyr, så kan det være, at du kan bruge den børste. Det er en børste ala denne

Tip 4: Brug en pom pom maker

Kan man lave en flot pom pom uden en pom pom maker? Ja, det kan man med sikkerhed. Men jeg synes, at pom pom makeren er en garanti for, at jeg får en flot pom pom hver gang – hvis jeg altså også husker de ovenstående tips.

DIY: Lav din egen pom pom kaninkrans

MATERIALER
☆Et stykke pap
☆Hvid akrylmaling
☆En limpistol
☆En pompon-maker (jeg købte min pom pom maker i hos Rito)
☆Bomuldsgarn i hvid
☆Karton i hvid og lyserød (jeg købte mit karton i Panduro Hobby, find den lyserød karton her og den hvide karton her)

Start med at lave dine pom pom’er. I denne krans har jeg ikke ønsket, at pom pom’erne skulle være tætte og fluffy. Men ønsker du det, så følg de tips jeg giver ovenfor.

Klip en ring til kransen. Og mal den hvid. Klip herefter dine kanin ører og brug en limstift til at lime det lyserøde på det hvide øre. Lim kaninørerne på bagsiden af pap ringen.

Lim dine pom pom’er på pap kransen.

pom pom diy

Flere DIY ideer til hvad du kan lave med pom pom’er

En regnbue af pom pom’er

Margerit guirlande af pom pom’er

pom pom diy

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter