Tube halskæde med fimoler
Der findes mange fine smykker af fimoler. Dette vedhæng er min personlige favorit.

Jeg præsenterer hermed: Min favorit halskæde. Den er den af mine DIY halskæde vedhæng, som jeg går allermest med. Jeg bruger vedhænget med en lang kæde, fordi jeg synes, at det passer godt til.

Fimoler tube vedhæng: Sådan gør du

MATERIALER:
☆ Fimoler i den ønskede farve
☆ Kødnål
☆Kniv
☆ Bagepapir

Til denne halskæde brugte jeg hvidt fimoler. Når du bruger hvidt fimoler, så skal du være særlig opmærksom på, at du har rene hænder. Små hår eller bittesmå krummer sætter sig nemlig fast og kan ses på dit fimoler.

I stedet for at lave en tube og prikke hul igennem, gjorde jeg det omvendte her. Jeg formede fimoleret omkring kødnålen. Herefter rykkede jeg kødnålen lidt rundt, så jeg fik en større hul i tuben. Hullet skal være lidt større end du regner med, fordi at leret krymper en smule i ovnen.

Mens at jeg stadig havde kødnålen siddende i tuben, brugte jeg en kniv til at gøre siderne, altså dem der sidder omkring hullet, skarpe.

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter