Tube halskæde med fimoler

Jeg præsenterer hermed: Min favorit halskæde. Den er den af mine DIY halskæde vedhæng, som jeg går allermest med. Jeg bruger vedhænget med en lang kæde, fordi jeg synes, at det passer godt til.

Fimoler tube vedhæng: Sådan gør du

MATERIALER:
☆ Fimoler i den ønskede farve
☆ Kødnål
☆Kniv
☆ Bagepapir

Til denne halskæde brugte jeg hvidt fimoler. Når du bruger hvidt fimoler, så skal du være særlig opmærksom på, at du har rene hænder. Små hår eller bittesmå krummer sætter sig nemlig fast og kan ses på dit fimoler.

I stedet for at lave en tube og prikke hul igennem, gjorde jeg det omvendte her. Jeg formede fimoleret omkring kødnålen. Herefter rykkede jeg kødnålen lidt rundt, så jeg fik en større hul i tuben. Hullet skal være lidt større end du regner med, fordi at leret krymper en smule i ovnen.

Mens at jeg stadig havde kødnålen siddende i tuben, brugte jeg en kniv til at gøre siderne, altså dem der sidder omkring hullet, skarpe.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter