Ballon kort

Jeg faldt over en pakke særlige farveblyanter i Flying Tiger. Det var ikke almindelige farveblyanter, men det var blyanter, som var beregnet til vandfarve. Du maler blot med blyanterne, uden at trykke for hårdt med blyanten, og herefter maler du med vand – og voila så opstår vandfarven/akvarelfarven.

MATERIALER
☆Akvarel papir (du kan også bruge andre tykke hvide/lyse typer papir/karton. Jeg bruger akvarel papir, fordi at jeg synes godt om dets udseende)
☆ Akvarel farveblyanter (jeg købte som sagt mine i Flying Tiger, men du kan også købe dem farveblyanterne her)
☆ Tynd sort tuds

Sådan laver du kortet

Du kan enten bruge et foldet stykke A4 eller halvdelen af 1 A4 ark.

Nu skal du igang med at farve ballonerne. Det er vigtigt, at du ikke trykker for hårdt med din blyant – hermed får du en mere utydelig ballon, hvilket jeg foretrækker. Hvis du derimod godt kan lide et udseende, hvor man kan se dine blyantstreger, så skal du trykke lidt til, når du maler med farveblyanterne.

Mal ballonerne i mange forskellige farve. Brug derefter den sorte tuds og tegn fra ballonen ned til hvor buketten skal samles. Tegn herefter en sløjfe.

Skriv tillykke.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter