Kort med hjerte

Vandfarve er nøglen til dette kort. Vandfarve, det lyder avanceret, tænker du måske? Men bare rolig jeg har fundet den nemmeste måde og male med vandfarve eller akvarel farve. .

Jeg faldt over en pakke særlige farveblyanter i Flying Tiger. Det var ikke almindelige farveblyanter, men det var blyanter, som var beregnet til vandfarve. Du maler blot med blyanterne, uden at trykke for hårdt med blyanten, og herefter maler du med vand – og voila så opstår vandfarven/akvarelfarven.

MATERIALER:
☆ Akvarel papir (du kan også bruge andet hvidt karton. Jeg bruger akvarel papir, fordi at jeg synes virkelig godt om dets udseende)
☆ Akvarel farveblyanter (jeg købte som sagt mine i Flying Tiger, men du kan også købe dem farveblyanterne her)
☆ Tynd sort tuds

Sådan laver du kortet

Start med at klippe et hjerte ud af papir. Du kan eventuelt folde et stykke A4 på midten, og så klippe et halvt hjerte, som du så folder ud bagefter. Dermed har du et symmetrisk hjerte. Det gjorde jeg. Dog kan jeg godt godt lide charmen ved et mere organisk formet hjerte.

Placer hjertet på kortet og farve omkring hjertet med farverne: lilla, lyserød/pink og rød. Her kan du se mit hjerte, hvor jeg har farvet og er begyndt og male med farven. Du kan se nede i bunden af hjertet, hvor jeg mangler og male med vand.

Har du malet nok?

Figuren, i dette tilfælde hjertet, kan se anderledes ud afhængig af, hvor mange gange du maler med vand. Jo mere du maler med vand, jo mere utydeligt bliver det. Desuden, jo mindre hårdt du trykker, når du farver, jo mere kan farven males ud, når du maler med vand.

Og her er det færdige hjerte ❤️

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter