Hjemmelavet body scrub med lavendel
hjemmelavet body scrub

Mangler du noget kreativt og lave på regnvejrsdag? Hvad siger du til en god omgang forkælelse med hjemmelavet body scrub? Jeg lover bløde ben i løbet af no time.

Hjemmelavet body scrub kan man det? Ja det kan man. Og findes der noget bedre end at smøre sin krop i noget, hvor du er 110% klar over ingredienslisten. Og endnu bedre er at det er langt billigere end dem, som du køber i magasin.

Nu tænker du sikkert: Åh nej denne body scrub har sikkert en uendelig lang ingrediensliste. Men du kan glæde dig over, at den er overraskende kort.

Du kan også bruge denne hjemmelavede body scrub som en gave til en veninde, mor, søster eller faster. Jeg elsker og overraske veninder med små gaver – og her er denne en billig og nem en af slagsen. Hjemmelavet forkælelse er i sig selv fantastisk. Det bedste er, når ingredienslisten er kort, så er der nemlig større sandsynlighed for, at du har ingredienser i dit køkkenskab.

☆3 dl sukker
☆1,5 dl neutral olie (rasp olie, kokos olie eller en anden olie med en neutral duft)
☆1 lille håndfuld tørret lavendel (du kan også bruge en håndfuld frisk rosmarin)
☆Et par dråber æterisk olie med duften lavendel (jeg havde selv en duftende massage olie liggende, og jeg tog et par dråber fra dem 😉 ). Du kan også købe æteriske olier i Matas.
☆Valgfrit: 1 knivspids lilla frugtfarve

Sådan laver du hjemmelavet body scrub

Har du en lavendel plante stående, så skal du først tørre din lavendel. Pluk et par kviste og lad dem tørre indenfor i et par dage. Herefter skal du hive blomsterne af.
Har du ikke lavendel stående, så kan du sagtens bruge andre ting fra køkkenhaven: Rosmarin eller revet frisk citronskal.
Bland alle ingredienserne i en skål og voila – så har du en body scrub.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter