Nemt kort med pensel strøg

Hjemmelavede kort er bare meget mere personlige. Dertil kan hjemmelavede kort være meget nemme og lave, og af de to grunde laver jeg altid mine egne kort.

Til dette kort bruger jeg akvarel papir. Akvarel papir er egentlig beregnet til at male på, men det er noget virkelig fint papir, og derfor bruger jeg det oftes til at lave kort. Du kan bruge hvilket som helst hvidt/lyst papir.

MATERIALER
☆Akvarel papir i A4 størrelse
☆Maling i forskellige farver
☆Pensler i forskellige størrelser

Sådan laver du kortet

Start med at tage et stykke akvarel papir og fold det. Start med en stor pensel og lav 1 strøg i 1 farve. Derefter tag en mindre pensel og lav et par strøg mere. Forsæt med 1-2 farver og nye eller de brugte pensler – bare rengjort.

Nøglen til at lave dette kort pænt er, at du holder det minimalistisk – altså at du ikke laver for mange penselstrøg.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter