Den absolut letteste måde at lave karamel. Det kan IKKE gå galt. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Den er bulletproof, teenage-sikret etc. Læs med 😉
Hvad kan du bruge karamellen til?
Jeg bliver næsten fristet til at spørge dig: Hvad kan du ikke bruge karamellen til? 😉
Jeg bruger den til så mange forskellige ting:
- På bagt havregrød med æblemos eller en anden frugtmos til
- Ovenpå almindelig havregrød
- På pandekager
- Som tilbehør til kager og desserter (og så lyder det også super prof, når du præsenterer det for dine gæster: “Hjemmelavet chokoladetærte topper med hjemmelavet karamel”)
- På et stykke franskbrød, why not? 🙂
- I en brownie
- Som topping/smørelsen på toppen af en skærekage
Og jeg kunne blive ved…
Se også: Hjemmelavede værtindegaver
Hvor køber man kondenseret mælk?
Man kan købe kondenseret mælk i de fleste større supermarkeder som Føtex, Menu, Lidl – jeg er i tvivl om du også kan købe det i Netto eller måske blot større Netto forretninger.
Opskrift: Hjemmelavet karamel med kondenseret mælk
DET SKAL DU BRUGE
☆ Kondenseret mælk (jeg køber altid denne i enten Føtex eller på Nemlig.com)
☆En gryde
Put din dåse i en gryde med vand – dåsen skal være dækket med vand. Lad det koge i max 4 timer. Husk: Vandet damper af, så du skal løbende fylde gryden med mere vand.