Krympeplast nøglering: Sky

Jeg elsker krympeplast. Man kan lave så mange fine ting, det er nemt, det er hurtigt og det ser altid professionelt ud. Det er kæmpe bonus i vores øjne. Jeg elsker faktisk hobby projekter, som er nemme, og som ikke tager så lang tid. Og det er netop, hvad dette krympeplast nøgleringsprojekt er.

Krympeplast fungerer således, at det krymper ind til 1/3 del af dets oprindelige størrelse i ovnen. Hvis du følger med mens at krympeplasten er i ovnen, så vil krympeplasten først krølle sig sammen (og her kan man godt blive lidt nervøs, men hold ud), og til slut vil det rette dig ud og flade ud. Og så er det klar!

Krympeplast nøglering: Sådan gør du

MATERIALER
☆ Krympeplast i hvid
☆ Skabelon fra wehobby
☆ Hulmaskine
☆ O-ringe
☆ Nøglering

Print vores sky-skabelon ud. Tegn skabelonen ud på det hvide krympeplast – på den ru side. Du kan godt klippe i krympeplast, men du kan ikke dreje saksen på samme måde, som du kan, når du klipper i papir. Derfor vil jeg ved denne skabelon anbefale, at du skærer det ud. Brug et skærebræt og en hobby kniv.

Brug en hulmaskine til at klippe huller i din sky. Hvis du vil lave en halvkæde, så skal du lave 2 huller i skyen.

Opvarm ovnen til 160 grader varmluft. Placer dit vedhæng på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen. Som jeg har beskrevet ovenfor, så skal du vente indtil krympeplasten er krøllet sammen og har rettet dig ud igen.

Når dine krympeplast nøglering er kølet af så brug en O-ring til at hæfte skyen og nøgleringen sammen.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter