Smykker af krympeplast
krympeplast smykker

Derudover er det fantastiske ved krympeplast, at det er et hurtigt projekt. Du har i løbet af kort tid et resultat i hånden. Så hvis du er den utålmodige type, så er dette krympeplast projekt noget for dig.

Krympeplast fungerer således, at det krymper ind til 1/3 del af dets oprindelige størrelse i ovnen. Hvis du følger med mens at krympeplasten er i ovnen, så vil krympeplasten først krølle sig sammen (og her kan man godt blive lidt nervøs, men hold ud), og til slut vil det rette dig ud og flade ud. Og så er det klar!

FIND MIN SKABELON HER

Smykker af krympeplast: Sådan gør du

MATERIALER
☆ Krympeplast i hvid
☆ Krympeplast i transparent
☆ Skabelon fra wehobby
☆ Hulmaskine
☆ O-ringe

Det gode ved dette projekt er, at det kun er din fantasi som sætter grænser. Du kan selv klippe andre kvadrater, trekanter eller firkanter og bruge til dine smykker.

Print skabelonen og klip skabelonerne ud. Tegn skabelonerne op på krymeplastens ru side. Klip eller skær skabelonerne ud. (Hvis du klipper det ud, så skal du klippe 1 side af af gangen eller kan krympeplasten revne).

Brug en hulmaskine til at klippe huller i dine krympeplast vedhæng.

Opvarm ovnen til 160 grader varmluft. Placer dine vedhæng på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen. Som vi har beskrevet ovenfor, så skal du vente indtil krympeplasten er krøllet sammen og har rettet dig ud igen.

Når dine vedhæng er kølet af så hæft dine o-ringe på dine vedhæng, og så er de klar til en halskæde.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter