Lav selv æsker af pap
lav selv æsker pap2

Jeg elsker at genbruge. Jeg elsker, elsker, elsker faktisk at genbruge. Det er bæredygtigt, men endnu bedre: Det er billigt.

Jeg har en opskrift til dig på en pap-æske, som både er billig, utrolig nem og lave samt meget fin. Det er jo win-win, synes du ikke?

Jeg elsker generelt at gøre noget ud af de gaver, som jeg giver ud. Her kan en æske af pap gør noget helt særligt for en gave. Jeg har lavet en skabelon, som du blot kan printe og bruge. Denne æske vil måske være for lille til nogle pakker, men du kan blot forstørre den, så kan den bruges til flere størrelser.

Lav selv en æske af pap: Sådan gør du

MATERIALER
☆ Pap
☆ Gavebånd (brug en masse forskelligt. Det kan købes ved blomsterhandlere, Panduro Hobby eller hos diverse webshops)
☆ En kniv
wehobby skabelon

Vi har næsten allesammen noget pap til overs – noget som alligevel var på vej ud til pap-containeren. Nu slipper du for turen til containeren, og du har indpakningen til dine kommende gaver.

Start med at printe din skabelon. Læg derefter skabe på et stykke pap og tegn omkring din trekant. Herefter skal du tegne samme trekant udfra alle tre sider af din oprindelige trekant. Dermed har du en trekant i midten og tre trekanter omkring.

Herefter skal du skære hele omfangen (ikke imellem dine trekanter). Nu er din samlede skabelon skåret ud. For at kunne bukke de tre sider op og lukke din æske, så skær et let “snit” (pappet skal IKKE skæres over) ved alle tre sider af din oprindelige trekant. Disse lette “snit” gør det nemmere at bukke siderne op og lukke din æske.

Skær 3 huller i toppen, så du kan binde din trekant sammen med bånd.

lav selv æsker pap2
lav selv æsker pap2
lav selv æsker pap2

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter