Fimo ler: Ideer til hvad du kan lave
fimoler ideer smykker

Fimo ler kender du måske også som polymer ler eller cernit. Cernit er ofte et udtryk, som man brugte, da jeg var barn. Nu har man fundet en mere fancy navn: Fimo ler. Læs med og få en masse fimo ler ideer.

Man kan lave mange ting med fimo ler: Smykker, nøglering, decor til hjemmet og meget mere. Derudover kan du lave fimo ler med børnene. De kan gå i fantasiens verden og lave finurlige figurer, monstrer eller helte – og du kan lave fine ting, som vil pynte dit hjem. Win-win.

fimo ler ideer

Fimoler: Det hurtige ler

Det bedste ved fimoler er, at du kommer udenom lange bagetider eller tørretider. Det tager max 25 min, og så er dit fimoler hærdet. Dog skal du være opmærksom på, at dit ler lige skal afkøle efter at du har taget det ud af ovnen. Her kommer man til at begå den fejl, at de begynder at røre ved det. Men værn dig med tålmodighed til det er afkølet.

Hvordan bager man sit fimo ler?

Fimo ler er virkelig nemt og arbejde med. Derfor er det skønt i mine øjne – jeg elsker nemlig DIY projekter, som ikke er alt for avancerede. Det skal være nemt, og resultatet skal være flot.

Når du skal bage dit fimo ler, så skal du regne med 30 minutter i en varmluftsovn (eller almindelig ovn) på max 130 grader. Det er vigtigt, at ovnene ikke er varmere end 130 grader, da fimoleret ikke kan tåle højere gradere.

fimo-ler-ideer

Hvor køber du dit fimoler?

Det afhænger af flere ting: Skal jeg bruge det her og nu (sådan er det oftest for mig, jeg får en ide, og så skal der eksekveres med det vuns 😉 ) eller har jeg et par dage og løbe på. Her og nu så skal jeg i butikkerne og kan det vente, så vælger jeg ofte hobby webshoppen Rito (Fimoler og Cernit er det samme).

Fimo ler: Ideer til hvad du kan lave

Potte af selvhærdende ler

MATERIALER
☆Fimoler eller cernit (jeg køber mit fimoler/cernit hos Rito)
☆Akryl maling (jeg køber også mit maling hos Rito)
☆Limpistol (find en limpistol her)

Se med i denne Instagram video, hvor jeg viser, hvordan du tryller en gammel potte om til en ny fin vase med kugler af fimoler:

Flere ideer til hvad du kan lave med fimo ler

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter