Mit yndlings keramik

Stel, stel, stel. Man kan altid købe mere stel. Jeg har købt en hav af forskellige typer stel i mit 28 årige liv. Jeg tror, at det er en form for hobby. Det er ihvertfald en hobby for mig, når jeg kaster mig over et nyt stel. Jeg elsker stel, og jeg elsker farven lyserød, som du kan gætte efter at have set alle mine billeder igennem 😉

☆Nederst: Bent Brandt
Min seneste kærlighed hedder Bent Brandt. Bent Brandt har fået et nyt stel, som er lavet på genbrugsglas.

☆Næst nederst: Würtz
Det rå look som disse små tallerkner fra Würtz udstråler er jeg helt vild med. Jeg købte faktisk tallerknerne brugt, fordi de er rimelig pricy…

☆Næst nederst igen: Casalinga Copanhagen
Jeg faldt for det minimalistiske look, som mine skåle fra Casalinga har. Jeg har også deres tallerkener – selvfølgelig i lyserød. Jeg købte dem for år tilbage, og så vidt jeg kan se, så kan du ikke købe dem mange steder. Dog har webshoppen retrovilla tallerkenerne på lager.

☆På toppen: Julie Damhus
Jeg lærte keramikeren Julie Dam og kende via Instagram. Jeg er helt vild med stortset alt hvad hun laver. Mit første køb blev denne fine kop i lyserød. Lige for tiden vasker jeg den kun i hånden, så jeg altid kan bruge den.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter