Regnbue af fimo ler

Hvordan kan det være, at det først er nu, at vi har opdaget hvor dine regnbuer er? Da jeg først fik ideen til at lave denne regnbue, så kunne jeg ikke vente med at komme igang.

Et godt tip til når du arbejder med fimo ler er: Bagepapir. Bagepapiret er din bedste ven. Med bagepapiret slipper du for, at dit ler sidder fast til bordet. Du slipper for, at alt muligt snavs sidder fast i leret. Derfor laver jeg de fleste fimoler projekter på bagepapir – eller sidste del af projektet som jeg anbefaler i denne guide.

Til denne regnbue har jeg brugt fimoler i douce farver. Jeg er selv vilde med de farver, og heldigvis finder fimoler i dag i mange forskellige farver.

MATERIALER:
☆ Fimoler i 4 forskellige farver (du kan købe det i alle hobbybutikker – fysiske eller online)
☆ En skarp kniv
☆ Bagepapir

Fimoler: Guide til at lave en regnbue

Start med at ælte dit fimoler godt igennem. Efter at det er æltet igennem, så skulle det gerne være mere medgørligt at arbejde med.

Rul 4 lange pølser som cirka er lige tykke. Pølserne skal være en del længere end selve størrelsen på regnbuen – fordi at enderne blot skæres af. Den yderste pølse skal være minimum 22 cm, den næste skal minimum være 20 cm, den næste minimum 18 cm og den sidste minimum 16 cm.

Start med at finde bagepapiret frem. Nu starter du med at folde den inderste pølse, så den ligger som et omvendt U og placerer den på bagepapiret. Læg den næste pølse op ad den og sådan fortsætter du med de resterende. Nu skulle du gerne have fire pølser, som er alt for lange i bunden. Derfor tager du en stor kniv og skærer pølserne af i bunden. Så har du din regnbue.

Bag regnbuen i ovnen ved max 130 grader varmluft i 30 minutter.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter