Papirsblomster DIY: Fine palmeblade af papir

Hvad er blomster? Og hvad kan det laves af? Der er sket meget med vores syn på blomster og de blomster, som vi dekorere vores hjem med. Bæredygtigheden har også introduceret tørrede blomster og tørrede blomster buketter. Herefter kom papirsblomsterne. De fine papirsblomster. Og det er dem, som vi skal dykke ned i i dette blogindlæg.

Vi skal nemlig lave fine palmeblade af papir. Du har helt sikkert set disse før – formodentligt i en butik til en dyr pris. Derfor er den gode nyhed selvfølgelig, at du sagtens selv kan lave dem. Og endnu bedre er, at det ikke er særlig svært at lave.

Se også: 2 nemme crepepapir blomster og en udførlig guide

Blade, blomster, buketter af papir – mulighederne er mange

Palmeblade, grønne plante blade eller buketter med blomster. Der er så mange muligheder, når det kommer til papirsblomster. Jeg har selv på min TO-DO at lave oliventræ blade, som skal limes på en stor gren, og dermed kreere mit eget oliventræ – som holder uanset hvor meget eller lidt grønne fingre, du har 😉

Er du interesseret i at lave de populære papirsblomster med crepepapir? Så tag et kig på dette blogindlæg, hvor jeg deler en DIY guide til, hvordan du laver 2 nemme crepepapirsblomster.

Hvilket papir skal du bruge?

Når du skal lave disse fine palmeblade så skal du bruge noget papir eller tyndt karton. Jeg brugte selv noget tyndt karton, som jeg havde liggende. Men det skal være tyndt karton. Du kan også bruge gavepapir, det har også en rigtig fin tykkelse.

Genbrug poser og lav palmeblade

Du smider med sikkerhed en masse papirsposer ud i løbet af en uge eller en måned. Stop med det. Gem dem i stedet og brug dem til at lave disse fine papirsblomster palmeblade. Så slipper du også for udgifter til fint papir.

Hvordan laver du stænglen til dit palmeblad?

Du skal bruge en træpinde til din stængel. Størrelsen på din stængel afhænger af hvor stort dit palmeblad skal være. Vil du lave en stor buket, som skal stå på gulvet og trække 1 m op fra gulvet? Så kunne disse pinde være noget for dig. Vil du lave nogle meget små papirsblomster, så kan du nøjes med grilpinde, som kan købes i de fleste supermarkeder eller i Jem og Fix.

Se også: En nem og billig buket af tørrede blomster

DIY papirsblomster palmeblade: Sådan gør du

MATERIALER
☆Papir (80g papir, gavepapir eller tyndt karton)
☆Limpistol
☆Træ pinde (størrelsen afhænger af hvor stort dit palmeblad skal være. Jeg lavede nogle meget små blade, og derfor brugte jeg grilpinde)

Step-by-step guide til papirsblomster

Swipe igennem denne simple step-by-step guide i mit Instagram opslag nedenfor:

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter