Fødselsdagsinvitation
fødselsdagsinvitation

Hvordan skal den se og hvad skal du skrive? Læs med her og få opskriften på en fødselsdagsinvitation, der passer til enhver fest. Og tilmed lidt inspiration til hvad du skal skrive i kortet.

Hvad skal du skrive i din fødselsdagsinvitation

Personlige hilsner er noget af det bedste ved fødseldage efter min mening. Det at afsenderen har taget sig tid til at skrive en personlig hilsen – det betyder noget for mig. Men det kan også være svært at finde ud af, hvad man skal skrive i en hilsen – særligt hvis man nu ikke kender modtageren helt vildt godt. Nedenfor har jeg samlet nogle ideer til, hvad du kan inkludere i din fødseldagsinvitation.

Husk at sige tak til fødselaren

Det siger jo sig selv, at man skal skrive tillykke, når man laver en fødseldagsinvitation. Men man tænker måske ikke på at sige tak fordi at man er blevet inviteret, og at man må være med til at fejre fødselaren. Det kunne lyde noget ala: “Stort tillykke med fødselsdagen. Vi er så glade for, at vi må være med til at fejre denne særlige dag sammen med dig.”

Ros fødselaren i din fødselsdagsinvitation

I en personlig fødseldagsinvitation kan man også inkluderer noget, der rækker udover selve fødselsdagen og fejringen. Her kan man rose fødselaren for noget, som personen har opnået i løbet af det seneste år. Det kunne eksempelvis være, at personen har fået nye job. Det kunne lyde noget ala: “Vi vil også benytte lejligheden til at lykønske dig med det nye job. Det virkelig flot og sejt at du nu kan kalde dig X stilling hos X virksomhed.”

Er der ting i forhold til gaven, som skal nævnes i fødselsdagsinvitationen?

Ofte er der nogle ting i forhold til gaven, som man gerne vil næve for fødselaren. Det kan være, at gaven ikke kan byttes eller måske at den skal byttes inden for 30 dage. I stedet for at sige det ansigt til ansigt, så kan det være rarere, at det står nævnt i kortet.

Læs også: En masse perleplade mønstre for både børn og voksne

fødselsdagsinvitation

Fødselsdagsinvitation: Lav den sammen med børnene

Når du skal i gang med at lave dine fødselsdagsinvitationer, så er det en god mulighed for at involvere børnene. De vil helt sikkert elske at sidde med perler og med mønstre, som ikke er så svære. Endvidere at deres arbejde skal bruges til noget særligt. Så når de besøgende kommer til fødselsdagen, kan dine børn stolt meddele, at de har været med til at lave kortene.

Læs også: Det fine tillykke-kort

fødselsdagsinvitation

Den letteste fødselsdagsinvitation

Jeg er helt vild med de her fødselsdagsinvitationer, fordi de er så lette at lave. Det tager selvfølgelig lidt tid at lave perlepladerne, men hvis du elsker perleplader (eller dine børn), så har du et nyt og hyggeligt kreativt projekt på to-do listen.

Jeg har brugt akvarelpapir til mine kort. Akvarel papir er egentlig beregnet til at male på, men jeg synes, at det er noget virkelig flot papir, og derfor bruger jeg ofte akvarel papir. Du kan finde mange forskellige typer af papir i din lokale hobbybutik.

MATERIALER
☆ Hama perler (jeg køber mine hama perler forskellige steder: Dusche farvede perler fra Graphical og alle de farver som jeg ikke kan finde andre steder, dem køber jeg hos Panduro Hobby)
☆ Store firkantede perleplader (jeg køber mine perleplader hos enten Graphical eller CChobby)
☆ Dymo maskine (jeg har købt denne dymo maskine i Panduro Hobby)
☆ Limpistol
☆Akvarelpapir (jeg brugte en A4 blok, som jeg klippede over på midten. Jeg købte mine ved Tiger eller Søstrene Grene, men du kan købe en i de fleste hobbybutikker)

Start med at lave perlepladerne ud fra nedenstående billede:

fødselsdagsinvitation

Stryg dine perleplader ved medium varme uden at trykke mens du stryger. En tommelfingerregel er, at du helle skal stryge længere tid end at trykke strygejernet ned, mens du stryger.

Når perlepladerne er kølet ned, så lim dem på de udklippede kort stykker med limpistolen.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter