Kreative ideer med toiletruller: 4 ideer med toiletruller
Kreative ideer med toiletruller 1

Toiletruller. Noget som vi smider ud flere gange om ugen. Men den lille paprulle kan bruges til så mange forskellige ting. I dette blogindlæg får du 4 kreative ideer med toiletruller.

Jeg hader generelt at smide ting ud, heriblandt toiletruller – særligt fordi jeg ved alle de fine ting, som man kan få ud af en toiletruller. Det med at gerne ville undgå at smide ting ud, det er en ting, som jeg har fra min bedstemor. Hun smed aldrig ting ud – særligt når det kom til mad. Mad skal spises – ikke smides ud. Hun voksede også op i en anden tid, hvor der ikke var råd til at smide mad ud.

Kreative ideer med toiletruller 1

Kreativ med toiletruller – ide 1: Toiletruller til en sød kanin og andre søde dyr

Nu har jeg selv to fritgående kaniner i min lejlighed, så jeg har klart en kærlighed for alt med kaniner. Kaniner er verdens sødeste dyr – efter min mening ;-). Derfor er en af mine kreative ideer med toiletruller selvfølgelig at lave en kanin ud af en toiletrulle.

Men du kan lave mange andre søde dyr ud af toiletruller – isbjørne, bjørne, rensdyr, pingviner og mange flere. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan eventuelt finde flere kreative ideer til dyr ud af toiletruller på Pinterest.

MATERIALER: KANIN AF TOILETRULLE
☆Toiletruller (1 toiletrulle for hver kanin)
☆Maling i hvid og lyserød (jeg brugte akryl maling fra Rito. Find den lyserød her og den hvide maling her)
☆Karton i hvid og lyserød til kaninørerne (jeg bruge denne karton i lyserød og en almindelig karton i råhvid)
☆Karton i lyserøde/rosa nuancer til blomsterne (jeg brugte denne mørke rosa karton, denne karton i lyserød og denne råhvide/ lysegule karton)
☆Karton i grøn til bladene (jeg brugte denne smukke grønt farvede karton)
☆En sort tuds (som f.eks. denne)
☆Limstift
☆Limpistol
☆Vat til din kaninhale

Start med at male dine toiletruller hvide.

Klip herefter dine kanin ører. Klip 2 ører i hvidt karton, klip herefter 2 ører i samme form, men blot mindre i det lyserøde karton. Disse skal limes på de hvide ører med en limstift.

Nu skal du i gang med roserne. Herudover skal der klippes blade.

Se en step-by-step guide til hvordan du laver roserne i dette Instagram indlæg:

Nu tilbage til kaninen

Lim dine kaninører på toppen af toiletrullen. Tegn dine kanin øjne og næse med den sorte tuds. Lim dine papirsblomster på med en limstift. Blomsterne skal danne en form for “krans henover “panden”.

Se også: DIY snoede lys – 3 forskellige typer af snoede lys

Rensdyr af toiletruller

Et andet sødt dyr som jeg har lavet med toiletruller er rensdyret. Lige nu står det og pynter på hylderne på min kommende datters værelse. Se hvordan jeg lavede rensdyret i videoen nedenfor.

Kreativ med toiletruller – ide 2: Brug toiletruller som servietringe

Denne kreative ide med toiletruller er en af mine favoritter. Det skyldes blandt andet at, at det hvad jeg kalder et LYN DIY projekt. Det tager virkelig kort tid at lave. Jeg har selv lavet flere forskellige kreative servietringe af toiletruller.

En enkelt servietring med jutesnor – lavet af en toiletrulle

Kreative ideer med toiletruller 3

En festlig servietring af en toiletrulle

Kreative ideer med toiletruller 3

Forårsservietring af en toiletrulle

Ide 3: Toiletruller til pakker

En tredje kreativ ide med hvad du kan lave af toiletruller er disse fine pakker. De er virkelig nemme at lave. Du skal blot bruge toiletruller og en limpistol. Du kan evt. male eller lave tryk på dine toiletruller for at pifte dem lidt op.

Jeg har lavet en Instagram story & video, hvor jeg viser, hvordan du laver disse fine toiletrulle pakker.

Du kan se min min Instagram story og video her.

Ide 4: Organiser dine ledninger

Endnu en kreativ ide med toiletruller – som også organiserer dine ledninger

Denne er sikkert en kreativ ide med toiletruller, som du ikke havde tænkt på. Organisering af ledninger. De fleste hader ledninger, der roder og er viklet ind i hinanden. Her kan du bruge toiletruller til at organisere ledningerne.

Hvordan gør du?

Du kan dekorere dine toiletruller til ledningesortering med dekorativ tape eller du kan male eller tegne på dem. Ønsker du at male dine toiletruller, så kan du med f.eks. bruge malertape til at lave fine striber.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter