Perleplader med is
perleplader is 1

De sødeste perleplader med is.

Perleplader er en skøn aktivitet – både for børn og voksne. Jeg elsker at lave perleplader, jeg synes, at det er den mest hyggelige og afstressende aktivitet. Jeg elsker at bruge en hel søndag på at sidde og lave perleplader.

Se også: Fine fugle perleplader

Perleplader med is: Sådan stryger du dem

Da jeg skulle i gang med perlegamet som voksen tænkte jeg: “Det er vel bare at stryge dem”. Meeeeen det er det ikke. Ihverfald ikke for mit vedkommende. Jeg endte med at få nogle fladmaster perleplader, og det er ikke særlig pænt.

Derfor, når du skal stryge dem, så handler det om at stryge dem let. Det tager længere tid, men resultatet bliver langt pænere. Perlerne skal selvfølgelig være smeltet sammen i toppen, men kodeordet er ‘kun i toppen’. Derfor skal du ikke trykke, når du stryger, men i stedet blot køre strygejernet frem og tilbage.

Perleplade is: Valg af farver

Når det kommer til perleplader og farver, så er jeg helt vild med nude farver. De passer nemlig godt ind i de farver, som mit hjem er indrettet efter. Men du skal endelig bruge dine yndlingsfarver. Hvis du laver dem med dine børn, så er det nok sjovere at friske farverne en smule op. Du skal følge mit mønster, men blot bruge dine egne farver.

Du skal blot erstatte de lyse farver med andre lyse farver, og de farvede farver (er det et egentligt ord? 😀 ) med andre farver. Eksempelvis kan du erstatte min lyse lyserøde med et pink, gul eller grøn.

Her køber jeg mine perler

Jeg går oftest efter nude farvede perler, og hvis du skal have fat i dem, så skal du oftest ind hos de lidt større butikker (fysiske eller online). Det kan eksempelvis være Panduro Hobby eller Rito, som har et stort udvalg.

Perleplader med is: Det kan du bruge dem til

Lav en isbod med dine is perleplader

Mangler du en aktivitet til de små? Så lav disse perleplader, gerne 3-4 stk af hver, og lim dem fast på et stykke pap. Herunder skriver I navnene på de seks is samt prisen.

Opstil et bord og en stol hvor plakaten kan stå på. Nu kan dine børn sælge de ekstra perleplader til hele familien.

TIP: Du kan også lave perleplader med mønter, så I har noget at betale med til isboden.

Plakat med is perleplader

Jeg har selv brugt mine is til en plakat. Jeg har limet dem fast på et stykke papir i en beige/grå farve, som spiller godt sammen med farvene på isene. Det ser ikke så godt ud på rent hvidt papir, så hvis du kører samme farveskema som mig, så kør med dushe farver som baggrunde.

Perleplader med is: Sådan gør du

MATERIALER
☆ Hama perler (jeg købte mine perler hos Rito, som har et stort udvalg af dushe farvede hama perler)
☆ 3 firkantede perleplader (ligesom disse perleplader)

Nedenfor finder du billeder med alle isene.

perleplader is 1
perleplader is 1
perleplader is 1
perleplader is 1
perleplader is 1
perleplader is 1
perleplader is 7

Find mere inspiration til perleplade mønstre på Hobbyskuffens Instagram

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter