Den nemmeste dekoration med tørrede blomster
tørrede blomster dekoration 2

En nem dekoration: Tjek. En billig dekoration: Tjek. En flot dekoration: Tjek. Denne dekoration kan det hele!

Blomster/kornblomster fra naturen og to glasflasker fra IKEA. Det er alt, hvad du skal bruge til denne dekoration.

Der findes så mange fine blomster ude i vores natur – gå på opdagen langs stranden, i skoven eller ved vejkanten og du vil blive overrasket over hvor mange fine blomster, som du kan få – kvit og frit.

Se også: IKEA BILLY hack – eksklusiv makeover af et BILLY skab

De blomster som jeg bruger i denne dekoration er blot nogle blomster, som vokser i den smalle græskant, der løber langs vejen på Silkeborgvej i Aarhus C. Jeg er også helt vild med de mange kornblomster, som man kan få fat i ved landevejene mange steder i Jylland.

tørrede blomster dekoration 2

Hvilke blomster skal du vælge til din dekoration

Til denne dekoration er du begrænset til at bruge blomster med små blomsterhoveder ellers kan de ikke komme ned i flaskerne. Jeg valgte med vilje at bruge blomster, som lidt ligner hinanden – en form for græsarter. Jeg synes også, at det ville være fint med lidt større variation i blomsterne.

Min dekoration fik et meget beige/brunt look, hvilke jeg holder af. Det kunne også være rigtig fint, hvis du gik efter blomster, som beholder deres farve, når de tørrer ud. Her kan det godt være, at du skal forbi din blomsterhandel for at få fat i sådanne type blomster. Jeg ved, at brudeslør beholder deres farve, når de tørrer.

Sådan tørrer du blomster

Inden du går i gang med dekorationen, så skal du have tørret dine blomster. Og det tager lidt tid. Jeg plejer at have mine blomster hængende til tørre i 3-5 dages tid.

Dekoration med tørrede blomster: Sådan gør du

MATERIALER
☆ Blomster fra naturen
1 stor og 1 lille glasflaske fra IKEA

Start med at klippe dine blomster i den rette størrelse. Jeg synes, at det ser pænt ud, når de har forskellige længder. Prop derefter blomsterne ned i glassene en efter en.

tørrede blomster dekoration 2

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter