Maling til selvhærdende ler
maling og selvhærdende ler

Hvilken maling skal du vælge til selvhærdende ler?

Min anbefaling når du arbejder med denne slags ler er, at du vælger akrylmaling. Akrylmaling fungerer rigtig godt til selvhærdende ler. Men når det er sagt, så kan du sagtens bruge andre slags maling. Du kan også bruge vandbaseret maling som eksempelvis hobby maling, som ofte er den type maling de fleste har stående i deres hobby skab.

Hertil er det vigtigt og nævne, at dit ler skal være helt tørt før du begynder og male – ellers vil det ikke sidde fast.

Når det kommer til valg af farver, så er jeg en sucker for pastel og dushede farver. Så hele min male-reol er fyldt med sådanne farver. Sidste gang jeg var forbi Søstrene Grene, der købte jeg dette lille pakke maling, som har flere fine farver

Maling og holdbarhed for leret

Udover at maling på selvhærdende ler tilføjet noget visuelt, så forbedrer det også holdbarheden på dit ler produkt. Selvhærdende ler er, når det er færdigtørret, sådan lidt støvet. Derfor vil jeg altid anbefale, at du enten maler det eller giver det en omgang lak. Og heldigvis findes der i dag både shiny og matte typer af lak. Så du behøver ikke at frygte lakkens udseende, hvis du ikke er vild med et meget skinnende look.

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter