Efterårsferie aktiviteter: 12 kreative aktiviteter du kan lave i din efterårsferie
efterårsferie aktiviteter

Endelig er det ferie tid. Tid til afslapning, lange ture og for mit vedkommende – en masse kreative aktiviteter.

Savner du ideer til hvad du kan lave i din efterårsferie? Måske mangler du aktiviteter som kan aktivere børnene?

Så er du kommet til det rette sted!

Aktivitet nummer 1: Kreativ med mælkekartoner

Genbrug en mælkekarton og lav disse fine planteskjulere. Find en guide til hvordan du laver disse fine mælkekartoner her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 2: Isbod med perle-is

Start en hyggelig leg for børnene med disse søde is. Et fint skilt med priser, perle-is til at sælge og en disk til at sælge fra. Så er efterårsferien reddet 😉 ! Find hele guiden her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 3: Lav perleplader med kager og/eller lav fine kort

Det er altid godt at have en god bunke fine kort ved hånden, fordi du kommer helt sikkert til at bruge dem. En hyggelig efterårsferie aktivitet for både børn og voksne – børnene kan lave perlepladerne og de voksne kan bruge dem til fine kort. Find perleopskriften her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 4: Smykker med fimoler

En nem aktivitet med fimoler – som udmønter sig i disse fine vedhæng til halskæder. En sjov efterårsferie aktivitet! Find vejledningen her.

efterårsferie aktiviteter 1

Aktivitet nummer 5: Trylledej

Figurer, bordkort, servietringe, figurer til en uro, skåle og jeg kunne blive ved. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan lave med trylledej eller saltdej som jeg kalder det. Find ideer her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 6: Krympeplast

Fine nøgleringe, smykker eller noget tredje. Du skal i gang med krympeplast, fordi det er et super fedt materiale at arbejde med. Lad børnene tegne fine motiver på krympeplasten eller lav selv fine smykker til værtindegaver. Find ideerne her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 7: Dip dye stearinlys

De fine lys er stadig virkelig populære – og det bedste er, at du slipper for at betale i dyre domme for dem, du kan nemlig lave dem selv. Men husk at købe gennemfarvede lys som eksempelvis disse stearinlys fra Søstrene Grene. Find guiden her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 8: Fine kort med akvarel farver

Giv dig i kast med fine akvarel farveblyanter. Start med at male med farveblyanten og pels derefter med vand og få de fineste motiver. Du kan købe akvarelfarveblyanterne i Panduro Hobby. Find vejledningen her.

efterårsferie aktiviteter 1

Aktivitet nummer 9: Tassel øreringe

Efterårsferie. Masser af tid. Og tid til langsomme projekter. Prøv disse fine tassel øreringe. Find guiden på tassel øreringe her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 10: Karse i mælkekartoner

Jeg elsker at så karse – aller mest fordi det gror SÅ hurtigt. Så der er ikke langt fra såning til plukning. Genbrug en brugt mælkekarton og så karse i dem. En fin decor til køkkenet eller den perfekte værtindegave. Find den her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 11: Fine æsker til indpakning

Genbrug et stykke pap og få denne fine æske ud af det. Det er virkelig nemt og hurtigt at lave. Tænk at genbrug kan blive så flot, ikke sandt? Find guiden her.

efterårsferie aktiviteter

Aktivitet nummer 12: Fint skilt af selvhærdende ler

Skilt til indgangen, til husets forskellige værelser, til børnenes værelser eller til hunden. Dette fine skilt kan bruges til mange ting. Den perfekte efterårsferie aktivitet for både store og små. Find guiden her.

efterårsferie aktiviteter 1

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter