Cute perleplader
cute perleplader 4

I dette indlæg har jeg samlet en masse cute perleplader mønstre, som du selv eller sammen med dine børn kan gå i gang med. Perleplader er en hyggelig aktivitet, som jeg personligt sagtens kan bruge en hel søndag på.

Jeg bruger selv en del tid på at finde inspiration til nye perleplade mønstre. Jeg elsker at lave små og store cute perleplader – det er bare så hyggeligt!

Se også: Søde perleplade ugler

Cute perleplader: Hvordan stryger du dine perleplader?

Det der med strygningen af dine perleplader, det har faktisk ret stor betydning for det endelige resultat. Det lærte jeg på den hårde måde efter flere utilfredse forsøg med strygning. Nu har jeg dog fundet den metode, som jeg synes, giver de flotteste perleplader.

Her er mine fif til en flot strygning af perleplader:

  • Stryg ved medium varme (det kan måske virke som om, at medium varme er for lav, fordi det tager noget tid at stryge, men hav tålmodighed – det giver det flotteste resultat)
  • Det er vigtigt, at der er vand på dit strygejern, når du stryger
  • Stryg i cirkler
  • Du må ikke trykke hårdt ned på perlepladen, mens du stryger
cute perleplader 4

Cute perleplader til ophæng

Jeg synes det er fedt, når man kan bruge dine perleplader til noget – som pynt, til en gave, grundlaget for en leg til de små eller noget tredje. Oftest bruger jeg mine søde perleplader til ophæng i et bundt grene. Næsten alle mønstre passer til ophæng i et bundt grene.

Hvilke grene kan du bruge?

  • Birkegrene
  • Troldegrene
  • Hyldegrene
  • Lærkegrene
  • Æblegrene

Eller du kan gå på jagt i skoven, og se hvad du finder. Der er ikke en bestemt slags gren, som passer bedst efter min mening. Jeg ender oftest i skoven og vælger de grene, som jeg lige finder i skoven.

Hvor køber jeg mine perler?

Det er faktisk lidt forskelligt, hvor jeg ender med at købe perleplader. Når jeg akut er løbet tør for perler, så køber jeg i Søstrene Grene eller hos Panduro Hobby. Men jeg foretrækker at købe hos webshoppen Rito, fordi de har et stort udvalg af farver. Mine favorit farver er dem her:

cute perleplader

Cute perleplade mønstre: En perle guirlande

MATERIALER
☆ 1 stor firkantede perleplade til alle dyrene (denne fra Rito)
En stjerne perleplade til perle stjernen
☆ Snor til guirlanden (her kan du bruge forskellige typer af snor: Bomuldssnor, glimmersnor f.eks. denne guld snor, bomuldssnor i forskellige farver som disse fra Selfmade eller jutesnor)

De fine perleplade mønstre

cute perleplader
cute perleplader
cute perleplader
cute perleplader
cute perleplader
cute perleplader

Find flere cute perleplader her:

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter