Perleplader ideer
perleplader ideer

Mangler du nogle ideer til, hvilke perleplader du kan lave? Jeg har samlet en masse ideer til perleplader samt en 3D skabelon til en perleplade blomst.

Perleplade ideer: En masse forskellige perle blomster

Når det kommer til ideer til perleplader, så fungerer min hjerne som en popcorn maskine. Jeg får så mange ideer. En af de ideer som jeg har udforsket er perleplade blomster – både fordi de super fine, men også fordi at man kan bruge dem til mange forskellige ting. Et godt trick generelt når du arbejder med perleplade blomster er, at lave flere lag samt at bukke perlepladen.

Perleplade blomsterkort

Jeg har både lavet blomster til at pynte kort og invitationer med. De er også rigtig fine til bryllupsinvitationer – kør det stilrene look med et stykke kvalitetspapir og så en perleplade-blomsterkrans på forsiden. Det er simpelt og fint. Du kan finde opskriften på blomsterkransen nedenfor.

Perleplade blomster til pynt

Jeg har også prøvet mig frem med perleplade blomster, som erstatning for ægte blomster. Jeg har lavet perleplade blomster, som jeg har limet på et bundt grene. Jeg har også lavet et lille træ med perleplade blomster og perleplade grene.

Læs også: Det vildeste IKEA du nogensinde har set

perleplader ideer

Hvor finder jeg selv ideer til perleplader?

Der hvor jeg oftest søger inspiration til nye perleplader er enten hos Hama på deres Instagram eller i deres nyhedsbrev, hvor de udgiver gratis skabeloner. Derudover er jeg også en flittig bruger af Pinterest, hvor jeg generelt finder tons af inspiration til kreative projekter.

Perleplade ideer: 3D skabelon til en perleblomst

Hvordan bukker jeg mine perleplader?

Inden du går i gang med din perleplade blomst, så vil jeg lige forklare dig, hvordan du bukker dine blomsterblade. Det skal netop straks efter, at dine perleplader er strøget færdige. Du kan gøre det på to forskellige måder.

Den første metode: Buk den med hænderne

Den første metode går på, at du selv skal bukke bladene med dine fingre samtidig med at du holder blomsten ind under den kolde hane. Det er vigtigt, at bukker er korrekt, fordi så snart perlepladen rammer den kolde hane går der få sekunder før den stivner.

Den anden metode: Brug en skål

Den anden metode går ud på, at du skal ligge din færdigstrøgne perleplade ned i en skål. Tryk den godt ned i skålen, så perlepladen får et buk. Herefter holder du skålen under den kolde hane, så skålen fyldes med koldt vand.

MATERIALER
☆ Firkantede perleplader som disse perleplader fra Rito
☆ Lyserøde perler i tre forskellige nuancer. Jeg købte følgende farver: Lyserød, pink og vinrød
☆Limpistol inkl lim
☆ Akvarel papir (hvis du vil lave et kort)

Alt du skal gøre er blot at følge perleplade skabelonerne. Jeg har beskrevet ovenfor, hvordan du bukker dine blomster.

Den mellemstore blomst: Her er skabelonen

perleplader ideer

Den lille blomst: Her er skabelonen

perleplader ideer 2

Den store blomst: Sådan gør du

Når du skal lave den store blomster, skal du bruge de to ovenstående skabeloner samt skabelonen nedenfor:

perleplader ideer

En masse ideer til perleplader

Bag bloggen

Mit navn er Line, jeg er 29 år og bor i Aarhus med min kæreste og to kaniner. 

Hobbyskuffen er mit kreative frirum fyldt med gør-det-selv projekter, der både er nemme og pæne, inspiration til boligindretning og masser af upcycling projekter. 

Følg mig gerne på Instagram!

Følg med

Mest læste

Mest læste kategorier

ler

Følg hobbyskuffen på Instagram

For flere, spændende gør-det-selv projekter